Kent Asp

Livscoach

Beskrivelse

– Jeg har lært å se inn i kroppen, nesten som et røntgensyn, sier healer Kent Asp.

I sitt fulltidsvirke som healer & veileder bruker han en energiteknikk han lærte seg 2004 og 2005 der han ser inn i kroppen. Kent ser allting som energier og vet hvorfor energier låst seg og hvordan man får dem å flyte fritt.

Metoden Kent har utviklet kalles LTP, LivsTransformasjonsProgrammet. Det er en metode som jobber med interdimensjonalitet. Her reiser du tilbake i tid på klientens tidslinje for å identifisere årsaken til at det finnes en låsing. Når låsingen er blitt identifisert, begynner endringsarbeidet som fortsetter til ønsket resultat er oppnådd. Forstå at endring er en prosess som tar tid. Dette er ikke en hurtigreparasjon. Det er, som det heter, et LivsTransformasjonsProgram.

Kent har levd av å være healer siden 2018 og har en klinikk i Falun. Men parallelt med sitt tidligere arbeid som selger i telecombransjansen begynte han allerede i 2004 å utforske alternative metoder. I Kent Asp sin stand er det mulig å bestille healing. Under helgen hjelper også Kent til med å aktivere ditt 7:e sinne.

Når energiene på planeten vår øker i vibrasjon, utvides også forståelsen av hva som tidligere var umulig å observere. Det syvende sinnet er en slik energi. En energi som er mer finfordelt i sin essens, som gir mulighet for kommunikasjon på en mer subtil måte i de høyere sfærer som nå åpnes opp.

En annen populær begivenhet som Kent tilbyr er gruppehealing fredag, lørdag og søndag.